Privatumo politika2018-12-16T19:07:20+00:00

Privatumo politika

1. Bendrosios nuostatos

1.1 Šis privatumo politikos aprašas reglamentuoja „Minshape“ elektroninės parduotuvės www.minshape.com ir www.minshape.com kliento pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
1.2 Duomenų tvarkytojas – www.minshape.com, Mindaugo Jakučionio individualios veiklos pažymos nr. 722330, A. Merkio g. 26, Lapės, Kauno r., tel. +370 638 53116
1.3 Jūsų asmens duomenų rinkimą, tvarkymą ir saugojimą nustato ši privatumo politika, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymas ir kiti teisės aktai.
1.4 E-parduotuvės pirkimo ar kontaktinėse formose nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad www.minshape.com juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.

2.Asmens duomenų rinkimas, tvarkymas, saugojimas

2.1 www.minshape.com vadovaujasi šiais pagrindiniais asmens duomenų tvarkymo principais:
2.1.1 Asmens duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais.
2.1.2 Asmens duomenys tvarkomi tiksliai ir sąžiningai, saugojami ne ilgiau, nei to reikalauja nustatyti duomenų tvarkymo tikslai.
2.1.3 Visa informacija apie tvarkomus asmens duomenis yra konfidenciali.
2.2  www.minshape.com klientų asmens duomenys (vardas, pavardė, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kita e-parduotuvės pirkimo formoje nurodyta informacija) renkami ir tvarkomi šiems tikslams:
2.2.1 apdoroti prekių užsakymus; išrašyti finansinius dokumentus (pvz., sąskaitas faktūras); spręsti problemas, susijusias su prekių pateikimu ar pristatymu; vykdyti kitus sutartinius įsipareigojimus.

3. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

3.1 Pardavėjas turi teisę Lietuvos Respublikos įstatymų nustatyta tvarka perduoti informaciją trečioms šalims punkto 2.2 tikslams pasiekti.

4. Slapukai (angl. cookies)

4.1 Tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. “cookies”). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis e-parduotuve sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.

5. Baigiamosios nuostatos

5.1 www.minshape.com turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas ir jas paskelbti skiltyje svetainės skiltyje www.minshape.com/lt/privatumo-politika. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybu būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal LR įstatymus.